Antrykot z kością i czapeczką

Ten produkt to antrykot z kością i czapeczką uzyskany z przedniej ćwiartki. Przygotowuje się go po usunięciu mostka i kości. Środkowe krótkie żeberka są oddzielane w odległości 75 mm od M. longissimus dorsi, mierzonej od strony rostbefu, z cięciem równoległym do kręgosłupa aż do określonego żebra. Trzony kręgowe są usuwane, aby odsłonić chude mięso, ale wyrostek kolczasty pozostaje.

Notatka:
– Ilość żeber (od 4 do 9 żeber),
– Czy wyrostek kolczysty jest zachowany czy usunięty,
– Czy końcówka chrząstki łopatki i towarzysząca jej chrząstka zostaną zachowane czy usunięte,
– Odległość od żebra do oka mięśniowego,
– Czy mięsień czworoboczny jest zachowany czy usunięty,
– Czy więzadło karkowe jest zachowane czy usunięte,
powinno być określone

UDZIAŁ:

Opis

.

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Bądź pierwszy, który oceni “Bone-in Ribeye with Cap”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *